09 Wrzesień 2010, 14:33:27 *

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Sixstringowy Myspace i Last.fm

Strona główna   Regulamin Szukaj Zaloguj się Rejestracja  

Drogi Gościu,

zarejestrowaniu użytkownicy mogą zbierać punkty Payback wymienialne na nagrody, cieszyć się forumowym shoutboxem, integracją z Allegro, giełdą i wieloma innymi funkcjonalnościami.

Nie czekaj, dołącz do naszej społeczności!

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: bash studio head 20 + paczocha 1x12  (Przeczytany 194 razy)
  • Wykop
  • Gwar
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
Budzan
Użytkownik

« : 30 Lipiec 2010, 12:26:46 »

witam.
do sprzedania wzmak jak w temacie: bash studio head 20.
na temat tego wzmaka wszystko na forum zostało powiedziane wiec nie bede sie specjalnie rozpisywał.
wzmak zaliczył 2 małe koncerciki i może 5 prób, mam go od maja, więc zużycie lamp śladowe.

cena jaka mnie interesuje to 1400 zł + przesyłka. myślę, ze to dobra cena, zwłaszcza że trzeba na nie chwile czekać i jeszcze kilka innych czynników Wink

wzmak jak wygląda kązdy wie, nie zdążył się porządnie zakurzyć przez ten czas, a co dopiero zniszczyc więc fotek nie załączam, na specjalne zyczenie mogę takowe dosłać.

jedyne co to wzmak nie ma z tyłu kilku śrubek  - taki już dostałem. Szymon miał mi je dosłać, ale jakoś nie dotarły do mnie Wink tak czy siak, zapewniam (Szymon tez zapewniał) ze wzmak bez tego sie nie rozleci i niczemu to nie wadzi, a jak poprosi przyszły owner tego wzmaka to pewnie mu Szymon wyśle (co za różnica czy do mnie czy do niego?) mi na tym specjalnie nie zależało wiec nie naciskałem.

do kompletu można dokupić paczkę od noisy boxa 1x12
glosnik to eminence v12, opcja tolex pro, otwarta czyli nowa za 800 zł, moja lekko się zdążyła obrypać, no i zależy mi na sprawnej sprzedaży a zatem cena jaka mnie interesuje to 400 zł + szyping. paka jest na 16ohm z bashem dogadywała się fajniusio więc polecam.

sprzęt sprzedaję bo tak, nie jest on wadliwy, nie jest on zły, gra dobrze. po prostu chcę sprawdzić coś innego, pospłacałem wszystkie długi więc mogę sobie pozowlic na odrobinę szaleństwa.

fotkę paki dorzucę w ciągu dnia.

Wilq
Użytkownik

« Odpowiedz #1 : 30 Lipiec 2010, 16:15:08 »

gdzie w Polsce znajduje się ten wzmak? W sensie - jeśli jest opcja ogrania go.

Separate reality
Budzan
Użytkownik

« Odpowiedz #2 : 30 Lipiec 2010, 16:21:16 »

starogard gdański, wiec kawałek drogi masz, zadzwon do basha i sie dowiedz, ale próbki dobrze oddaja jego brzmienie, co zreszta pisałem już gdzieś na jakimś forum
Budzan
Użytkownik

« Odpowiedz #3 : 30 Lipiec 2010, 21:05:59 »

sprzedane, do zamknięcia.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: